Navrhujeme
Projektujeme
Vyrábíme
Stavíme

Jsme FLEDES, komplexní interiérové a
architektonické studio pro váš domov
nebo kancelář

Proměníme váš prostor na domov

Jsme FLEDES, interiérové studio. Naše služby pokrývají celý proces od konceptu po realizaci, s důrazem na jednoduchost, funkčnost a bezpečnost pro rodiny i firmy.

Vytváříme jednoduché, harmonické a nadčasové interiéry s citem pro detail.

"Řekněte nám vaše sny, my vám ukážeme, jak je splnit"

Jiří a Danica Fleischerovi

Firmu jsme založili s vizí přinést kreativní a osobní přístup do světa interiérového designu a architektury. Naším cílem bylo vytvořit prostředí, kde každý interiér odráží jedinečnost a příběh svých obyvatel. Stojí za námi rodinná tradice, zkušenosti a láska k designu, které jsme chtěli sdílet. Inspirací nám byla touha po kráse a harmonii, kterou jsme chtěli přenést do domovů našich klientů.

Naše principy

Naše práce je založena na čtyřech základních principech. Přistupujeme individuálně ke každému projektu s cílem překonat očekávání a vytvořit prostředí, které dokonale odpovídá přáním a potřebám našich klientů.

Nasloucháme

Každý projekt je pro nás individuální. Aktivně nasloucháme, abychom porozuměli vašim preferencím, životnímu stylu a specifickým požadavkům.

Inspirujeme

Navrhujeme jedinečné a inovativní řešení. Snažíme se posouvat naše i vaše hranice a přinášet stálenové nápady do každého z našich projektů.

Realizujeme

Návrhem to pro nás nekončí. Realizační fáze je jednou z nejtěžších v celém projektu. A od toho jsmetu my, abychom vše sladili, koordinovali a nacházeli řešení.

Dodržujeme

Záleží nám na našem dobrém jménu. Máme silné projektové řízení a proto nemáme problém dodržetdohodnuté termíny, kvalitu i cenu.

Projekty, na které jsme pyšní

Ve studiu FLEDES se věnujeme široké škále projektů interiérového designu, od rezidenčních prostor po komerční interiéry. Naším cílem je přinést harmonii, funkčnost a krásu do každého prostoru, s kterým pracujeme. Dosud jsme s nadšením realizovali přes 150 projektů, každý s unikátním přístupem a individuálně šitý na míru potřebám našich klientů.

Často kladené dotazy

Odpovězte na běžné otázky týkající se služeb interiérového designu, procesu, cen a časových plánů

Jaké jsou ceny?

Ceny našich služeb se liší v závislosti na rozsahu projektu. Pro přesnou cenovou nabídku nás prosím kontaktujte.

Jak dlouho to trvá?

Doba trvání projektu se liší podle jeho složitosti a velikosti. Malé projekty mohou trvat několik týdnů, zatímco velké a komplexní projekty mohou vyžadovat několik měsíců. Důležité je mít realistická očekávání.

Jaký je proces?

Proces obvykle začíná konzultací s klientem, abychom pochopili jeho potřeby a přání. Následuje fáze návrhu, kde vytváříme samotný návrh, vizualizace, případně projektovou dokumentaci. Po schválení klientem následuje realizace projektu. Na závěr projektu probíhá finální kontrola a předání díla klientovi.

Jakým způsobem mohu jako klient přispět k úspěchu projektu?

Jako klient můžete přispět tím, že jasně komunikujete své představy, potřeby a rozpočet. Důležité je nám poskytnout veškeré informace o prostoru a případných omezeních. Během realizace je klíčové udržovat pravidelnou komunikaci a být otevřený ke změnám a návrhům.

Jaké jsou reference?

Máme mnoho spokjených zákazníků, kteří nám poskytli pozitivní reference. Rádi vám je představíme.

Máte stále otázky?

Kontaktujte nás pro více informací.